شناکردن سواری ماشین خیابان انتظامی

شناکردن: سواری ماشین خیابان انتظامی اخبار حوادث

گت بلاگز اخبار پزشکی ویتامینی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شود

ابتلا به پارکینسون پرسشها فراوانی جهت بیمار به دنبال دارد، ولی مصرف بعضی مواد غذایی مانع از پیشرفت بیماری می‌شود.

ویتامینی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شود

ویتامینی که مانع پیشرفت پارکینسون می شود

عبارات مهم : بیماری

ابتلا به پارکینسون پرسشها فراوانی جهت بیمار به دنبال دارد، ولی مصرف بعضی مواد غذایی مانع از پیشرفت بیماری می شود.

به گزارش ایلنا،کارشناسان در بروزترین پژوهش های خود دریافتند ویتامین B۳ می تواند مانع از بین رفتن سلول های عصبی در مغز شود که بر اثر مبتلا شدن به بیماری پارکینسون و پیشرفت آن رخ می دهد مصرف این ویتامین همچنین می تواند باعث بازسازی علمکرد سلول های عصبی تخریب شده است بر اثر بیماری پارکینسون شود.

کارشناسان آلمانی دانشگاه توبینگن ویتامین B۳ را نقطه عطفی در درمان بیماری پارکینسون دانسته اند و امیدوار هستند از این کشف جهت کمک به بیماران استفاده کنند.

ویتامینی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شود

پارکینسون نوعی بیماری عصبی پیش رونده است که باعث نابودی سلول های مغزی مربوط به کنترل حرکت اعضای بدن می شود و به این ترتیب فرد دچار اختلال در حرکت خواهد شد.

تنها در کشور انگلستان بیش از ۱۴۰ هزار نفر و در آمریکا بیش از یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند که راهکار قطعی جهت درمان ندارد.

ابتلا به پارکینسون پرسشها فراوانی جهت بیمار به دنبال دارد، ولی مصرف بعضی مواد غذایی مانع از پیشرفت بیماری می‌شود.

کارشناسان جهت بررسی درخصوص اثربخشی ویتامین B۳ بر اصلاح بیماران مبتلا به پارکینسون مقداری سلول پوستی از مبتلایان به پارکینسون دریافت و آن ها را به سلول های عصبی جهت آزمایش تبدیل کردند.

سلول ها حاوی ژنی به نام (GBA) بود که ژنی خطرناک و اثرگذار در ابتلای افراد به این بیماری است و باعث سفتی ماهیچه ها، کندی حرکت، لرزش اندام ها و سایر عارضه های جانبی می شود.

کارشناسان آینده نگری کرده بودند که میتوکندری (هسته ایجاد انرژی درسلول ها) در این سلول های عصبی به خوبی عمل نمی کند.

ویتامینی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شود

در بخش دوم کارشناسان ترکیبی از ویتامین B۳ را به هسته سلولی افزودند و متوجه شدند فعالیت میتوکندری سلول های عصبی زیاد کردن یافته است که درنتیجه باعث کم کردن اثرات پارکینسون در بیماران می شود.

اکنون آزمایش بالینی در آمریکا درحال انجام است و درآن اثر درمانی با نیاسین در افراد مبتلا به پارکینسون مورد پژوهش قرار گرفته است که نتیجه آن آخرهای سال ۲۰۱۹ مشخص می شود.

ابتلا به پارکینسون پرسشها فراوانی جهت بیمار به دنبال دارد، ولی مصرف بعضی مواد غذایی مانع از پیشرفت بیماری می‌شود.

کارشناسان اعتقاد دارند مصرف ویتامین B۳ باعث حفظ و سلامت سلول های مغزی و کمک به کارکرد درست آن ها می شود.

مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین B۳ یا همان نیاسین اثر های درمانی منحصر به فردی در درمان این عارضه داشته است و کارشناسان توصیه می کنند افراد مبتلا ، به میزان مجاز از مواد خوراکی حاوی این ویتامین را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

ویتامینی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شود

نیاسین در خوراکی هایی چون جگر گوسفندی، بادام زمینی، گوشت قرمز، نخودفرنگی، تخمه آفتابگردان، ماهیتن و آووکادو وجود دارد.

درعین حال مصرف بیش از اندازه مکمل های ویتامینی حاوی نیاسین می تواند عارضه های سلامت در افراد ایجاد کند به همین علت پزشکان توصیه می کنند افراد به میزان مجاز و زیر نظر دکتر از مکمل های ویتامینی بهره بگیرند.

بیماری پارکینسون باعث سفتی عضله های بدن، کندی در حرکت اندام ها، لرزش غیرارادی، اختلال خواب، خستگی مزمن و کم کردن کیفیت زندگی می شود و زیاد بیماران به افسردگی شدید مبتلا می شوند.

نتیجه این پژوهش در نشریه (Cell Reports) به چاپ رسیده است.

واژه های کلیدی: بیماری | ویتامین | ویتامین | مبتلا شدن | پارکینسون | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs